EEN METHODE SPECIAAL VOOR KINDEREN

Key For Kids is een methode speciaal ontwikkeld voor kinderen met ondergewicht, ‘dreigend’ overgewicht en voor moeilijke eters.

Elke ouder wil dat zijn/haar kind gelukkig is en lekker in het leven staat. Voeding speelt daarbij ook een grote rol. Vele ouders zitten met hun handen in het haar, als de eetgewoonten van hun kind er voor zorgen dat de gezondheid in gevaar komt. ‘Hoe ga je daar mee om?’

Sandra: ‘Als ouders het even niet meer zien zitten, dan ben ik er om al hun vragen te beantwoorden.’

  • Wat is nu gezond?
  • Hoe zit het met de hoeveelheid tussendoortjes?
  • Hoe krijg ik mijn kind aan het eten en houden we het toch gezellig aan tafel?
  • Hoe gaan we met grenzen om?
  • Hoe gaan we meer bewegen?
  • Hoe zouden we het zelfvertrouwen van mijn kind kunnen terug geven!

Deze bovenstaande vragen en nog veel meer, kunnen we samen in mijn praktijk bespreken.

Welke materialen gebruikt de Key For Kids methode?

De Key For Kids methode maakt gebruik van leuke en kleurrijke ‘werkbladen’ en andere materialen die kinderen zeker aanspreken. De Key For Kids methode is dus laagdrempelig zodat kinderen op een speelse manier kennismaken met de gezonde keuzes die hun leven een stuk gezonder maken.

Sandra: ‘Door veel te vragen en door veel vragen te beantwoorden, kan ik me beter verplaatsen in de wereld van het kind. De Key For Kids methode zorgt er voor dat er echt een vertrouwensband ontstaat tussen mij en het kind’

Key heeft een potlood vast. Met dat potlood vult Key de Key For Kids Bingokaart in! Eet je genoeg fruit en groente dan win je een gezonde prijs! Key For Kids is een speciale methode die kinderen begeleidt naar een gezonde leefstijl.Key heeft voor jou een gave Bingokaart! Samen met je ouders spreek je af welke prijs je gaat winnen als de kaart helemaal vol is! Het moet natuurlijk wel een prijs zijn die past bij een gezonde leefstijl!

Kaart vol? Dan gaan jullie gezellig samen zwemmen in een gaaf zwembad! Lekker naar de speeltuin? Of kanoën in een riviertje, of super stoer raften als je echt niet bang bent! Misschien heb je zelf nog wel een leuk idee.

Allemaal gezonde prijzen, die je echt wel wil winnen!
Dus maak die kaart vlug vol en eet veel groente en fruit!

 

Samen gaan we op weg naar een gezonde leefstijl!