SAMEN OP WEG NAAR EEN GEZONDE LEEFSTIJL

Key For Kids is een speciaal, door mijzelf ontworpen programma, voor kinderen die met behulp van het hele gezin, samen op een creatieve manier willen leren omgaan met veranderingen in hun leefstijl. Veranderingen die er voor gaan zorgen dat het kind, in nauwe samenwerking met het gezin, zelfstandig in staat zal zijn om bewuste gezonde keuzes te maken. Samen met mijn mascotte Key zorg ik voor een goede begeleiding in een veilige omgeving. Key staat voor herkenbaarheid en je komt Key dus overal tegen.

Samen met mijn mascotte Key begeleid ik de kinderen naar een gezondere leefstijl. Key kijkt hier in een spiegel, zelfreflexie is heel belangrijk. Je houdt het kind als het ware een spiegel voor.

Door deze zelfstandigheid zullen kind en gezin leren omgaan met een gezonde leefstijl.

‘Hoe leer je dit?’ Net als op andere ontwikkelingsvlakken door simpelweg te doen! Door nieuwe dingen te ervaren en er op die manier van te leren.

‘Is Key For Kids een dieet?’ ‘Nee! Zéér zeker niet, dat wil ik echt benadrukken.
We leren gewoon samen om bewuste keuzes te maken’

Je kind is nog volop in de groei, diëten zijn helemaal niet verstandig. Kinderen hebben voldoende goede voedingsstoffen nodig. Denk aan eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn nodig om te kunnen groeien.

Dit is Key, een vrolijk poppetje, wat je overal terug ziet. Samen met Key ga je op weg naar een gezonde leefstijl. Key zie je overal terug!

Waarom deze website?

‘Op de website van Key For Kids kun je terecht voor veel informatie omtrent een gezonde leefstijl. We blijven ook leuke recepten toevoegen, en heb je zelf een heerlijk gezond recept? Stuur maar op! (Mailto link) Wij zijn gek op lekkere gezonde hapjes! En delen dit graag op ons weblog!
Key heeft vaak hele goede en ook lekkere ideeën die er voor zorgen dat een gezonde leefstijl lekker makkelijk wordt.’ Samen op weg naar een gezonde leefstijl!

Key For Kids is er speciaal voor kinderen; maar ook volwassen kunnen bij mij terecht. Wilt u ook een gedegen begeleiding, zodat u ook leert om bewuste keuzes te maken? Op www.eetbewustmetsandra.nl vindt u er alle informatie over.