OBSTIPATIE CONSULT

Obstipatie is vervelend voor iedereen. Als de stoelgang bij kinderen erg moeilijk gaat, dan kan Key For Kids je op weg helpen.

 
 
Key for Kids heeft nu een programma voor kinderen die moeite hebben met hun stoelgang. Niets is zo vervelend als het hebben van obstipatie. Dat wil zeggen dat je naar het toilet moet en het doet pijn voor, tijdens of na het poepen. 
 
Key For Kids heeft in samenwerking met kinderfysiotherapeut Carlien Martens dit programma samengesteld. Key met een rood hoofd, die zit op het toilet. Poepen gaat moeilijk
 
 

Hoe gaan we te werk?

Door middel van een intake, voedingsdagboek en drinkschema dat je voor een paar dagen mag bijhouden kan ik al snel zien welke voedingsstoffen je tekort komt.
 

Samen bekijken we de klachten en symptomen bij de verstopping.

Door leef- en voedingsadviezen en informatie over diverse voedingsvezels zoals groenten, fruit en brood. Met tips en adviezen gaan we veranderingen aanbrengen in de alledaagse dingen zodat het poepen soepeler kan verlopen.

 
 

Hoe lang duurt dit programma?

Tijdens 2 obstipatie consulten, die een half uur duren, gaan we er samen voor zorgen dat je buikje niet meer zo’n pijn doet. En dat het poepen vloeiender zal verlopen. Zodat je ook geen pijn meer hebt tijdens of na het poepen.